luni, 7 aprilie 2008

Despre proiect...

SAPTAMANA ANIVERSARA
ARCA LUI NOE
PROIECT MUNICIPAL
(21 – 24 APRILIE 2008)

PROMOTORUL PROIECTULUI: Consiliul Local al Tinerilor Bucuresti, Sector 1; Consiliul Municipal al Elevilor, Bucuresti; Compania Teatrala "ArCa LuI nOe"
COORDONATORUL PROIECTULUI : Alexandru Nagy (consilier cultural CLTB1; vice-presedinte CME)

GRUPUL DE COORDONARE: Andrei Dumitrescu, Cosmin Cristian Bebu, Cristina Santamarian
PARTENERI: Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret al Sectorului 1, Primaria Sectoriului 1, Trupa de Teatru “ArCa LuI nOe”, 360 revolution, ISMB.

DESCRIEREA PROIECTULUI: Proiectul se va realiza in perioada 21 – 24 aprilie 2008 si consta in prezentarea a celor mai reusite 4 productii teatrale realizate si interpretate de actorii voluntari ai trupei de teatru “ArCa LuI nOe”. Saptamana aniversara este prilejuita de aniversarea a 2 ani de la infiintarea trupei. Acest proiect este si o campanie de promovare a “teatrului tanar” din Romania si doreste sa-i apropie pe liceeni de teatru.
LOCUL DE DESFASURARE: Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret al Sectorului 1. DATA/PERIOADA: Spectacolele se vor desfasura in zilele de 21, 22, 23, 24 aprilie 2008. GRUPUL TINTA: Spectacolele se adreseaza liceenilor din Sectorul 1, din Bucuresti si publicului larg. Intrarea va fi libera si orice doritor va putea viziona aceste spectacole;
PARTICIPANTI: Actorii, regizorul, publicul spectator, staff din trupa, presa locala, reprezentanti ai insitutiilor culturale si ai Primariei Sectorului 1, reprezentanti ai partenerilor.
OBIECTIVELE PROIECTULUI: Promovarea teatrului romanesc cu ajutorul unor promotori tineri; schimbul de experienta intre tineri ; incurajarea tinerilor actori; dezvoltarea unei relatii de prietenie cu operatorii culturali locali, bazata pe incredere, respect si proiecte comune. Facilitarea accesului elevilor la spectacolele care fac parte din proiect.

MEDIATIZARE: Cu ajutorul partenerilor media, site-urilor Compantiei ‚ArCa LuI nOe’, bannere, afise, flyere, newsletter, faxuri in licee, vom anunta evenimentul de la Centrul Cultural Metropolitan si vom multumi public partenerilor si sponsorilor nostri.
EVALUAREA PROIECTULUI: In functie de reactiile publicului, ale presei locale si ale invitatilor speciali.
MULTIPLICAREA LUI: Maniera in care a fost gandit acest proiect vizeaza prin excelenta multiplicarea lui in timp, dat fiind faptul ca este impartit in module, proiectul tinde sa dureze o lunga perioada de timp.

Niciun comentariu: